ITsmart trotse BI partner van FullerFuller

Onlangs heeft het Belgische Fuller ITsmart gekozen tot Business Intelligence partner.

Fuller helpt organisaties om bedrijfsprocessen te optimaliseren. Zij doen dat op een zeer deskundige, effectieve en pragmatische manier die erg goed aansluit bij de visie van ITsmart. Snel de probleempunten analyseren, aan de slag gaan en verbeteringen invoeren. Niet door ellenlange documenten te produceren, maar door betrokkenheid op de werkvloer en aandacht voor uw business.

Gert van de Vijver, managing partner van Fuller, over de samenwerking met ITsmart: ”Wij werken samen met een netwerk van specialisten dat aansluit bij onze verbetertrajecten. ITsmart is een deskundige partij die slimme BI-oplossingen kan neerzetten. Ze hebben dezelfde visie als wij: pragmatisch, doelgericht, en op deskundige wijze verbeteringen in bedrijven realiseren.”

De Fuller Methode omvat 6 fases: Analyse, Ontwerp, Afstemming, Implementatie, Overdracht en Ondersteuning. Vooral in de analyse fase, maar zeker ook gedurende het vervolg van het traject speelt BI een grote rol. Door de bevindingen te staven met degelijke informatie wordt een nulmeting gedaan. Vervolgens wordt gedurende het gehele verbeterproces met een pragmatische BI-oplossing de vinger aan de pols gehouden. Na afronding van de 6 fases wordt het bedrijf blijvend ondersteund met belangrijke stuurinformatie, om de business op koers te houden.

Wilt u meer weten over de aanpak van Fuller en ITsmart, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op, of direct met de mensen van Fuller. Wij leggen u graag uit hoe ook uw business door onze aanpak maximum efficiency kan bereiken.

Houd mij op de hoogte met de nieuwsbrief

Ik wil mij aanmelden voor de nieuwbrief zodat ik het laatste nieuws over slimme BI oplossingen ontvang.

Bedankt voor het aanmelden!